Hírek
 Gyülekezés kedden reggel 6 órától a Rákoshegyi Közösségi Háznál. Indulás 6.30 órakor

 14-én, kedden: Budapest-Szeged-Nagylak— Arad (Szabadság szobor, rövid séta) — Déva Csenakeresztúr (szállás, vacsora a családoknál)

 15-én, szerdán:  Csernakeresztúr -— Gyulafehérvár (séta a városban) – Nagyszeben — (séta az óvárosban) – Resinár (szállás, vacsora a panziókban)

 16-án, csütörtökön: Resinar — Fogaras (séta a várban) – Brassó (séta az óvárosban, Fekete templom megtekintése) – Bereck (szállás elfoglalása - Gábor Áron vendégház, vendégszobák a kultúrházban, közös vacsora)

 17-én, pénteken: Bereck – Törcsvár ( Erdély legépebb vára) – Prázsmár (erődtemplom) -  Sepsiszentgyörgy (templomvár) – Kézdivásárhely (főtéri séta) – Bereck (vacsora, szállás)

 18-án, szombaton: Indulás Csíksomlyóra, a Búcsúba.  A mise végén a Hármas Halom Oltár mögül kisbusszal (2 db), irány Csíkmadaras. Itt terepjárókba szállunk és felvisznek a Hargitára. A csúcs alatt kb.5-700 méterrel kiszállás a terepjáróból. (Aki nem akar gyalogolni, az a terepjárókkal mehet tovább). Gyalog tovább a csúcsig, majd lefelé a Madarasi vendégházig. Itt ismét felszállás a terepjárókra. Ezek visznek el a szállásunkig, a Zetelaki gátig. A buszunk  Csíkszeredáról ide jön a csomagjainkkal. Közben a hozott adományokat elviszi Tusnádra az árvaházba. Vacsora majd néptánc, folklór program.

 19-én, vasárnap: Indulás 9 órakor. Székelyvarságon szentmisén veszünk részt (aki akar). Majd terepjáróval irány Korond. Közben látnivalók: 300 éves vízimalom, Csorgókő vízesés, Tartod vára, zsindelykészítés megtekintése, szénégetés bemutatása. Délután érkezés Korondra. Beszállás a buszunkba és irány Koronka (Marosvásárhely elővárosa),  (szállás, vacsora).

 20-án, hétfőn: Koronka- Marosvásárhely (rövid városnézés) – Kolozsvár (séta a városban) – Kalotaszentkirály (vacsora, szállás a családoknál)

 21-én, kedden: Kalotaszentkirály – Bánffyhunyad (XIII. században épült templom) — Körösfő (az egyik legszebb kalotaszegi templom megtekintése, vásárlás) — Királyhágó (rövid pihenő, búcsú Erdélytől), Nagyvárad (séta a városban) —  Berettyóújfalu (Stop vendéglő - pihenő, esetleg vacsora „ki-ki” alapon). Érkezés Rákoshegyre az esti órákban.

 A nyolc nap költsége: 31 000 Ft, valamint 110 Euro és 110 Lei. Az összeg tartalmazza a félpanziós (reggeli és vacsora) ellátást. Az utasbiztosítást igény szerint szívesen megkötöm. A csoportos az kedvezőbb, mint az egyéni biztosítás (ott a 65 év feletti korosztálynak dupla a költsége).

Belépőre kell számítani a Fogarasi várban, Törcsváron, Prázsmáron és Brassóban. Ez 10-10 leinél nem hiszem, hogy több. Április 5-én indulok, bejárom az egész utat. Akkor pontosan tudom majd az árakat illetve a nyitvatartási időket is.

Jelentkezés lehetőleg 15000-20000 Ft befizetésével, mivel előleget kell vinnem néhány szálláshelyre. Kérem, hogy részvételi szándékotokat minél előbb jelezzétek, mert előzetesen szállást kell igényelnem.

Elérhetőségeim: 20/980-5711 illetve szabokati5205@gmail.com e-mail címen.