Hírek
 Hosszas szerveződések után, szombaton reggel megkezdődött az ételosztás helyszínének előkészítése. Tóth Csaba Csongornak, az önkormányzat védelmi referensének köszönhetően hatékonyan és gyorsan tudtuk a helyszín biztosítását megvalósítani. A csoport tagjai szorgosan pakolták az asztalokat, padokat, díszeket, mialatt a Rákoshegyi Közösségi Házban készült már az ízletes babgulyás. Annak érdekében, hogy a gyermekeknek is örömet tudjunk okozni, a begyűjtött ajándékok egy részét a sátor elejében egy asztalra helyeztük és az érkező gyermekeknek folyamatosan osztottuk. Több mint 100 doboznyi ajándékot sikerült szétosztanunk, melynek következtében sok gyermek szájára csalhattunk boldog mosolyt. Az eseményre segíteni jött Böröcz László a Fidelitas koordinációs alelnöke, Kerékgyártó Gábor a Budapesti Fidelitas elnöke és Szilágyi Melinda, VIII. kerületi csoportelnök is. A zsíros kenyerek készen álltak, a teák felforrtak és a babgulyás is megfőtt, kezdődhetett az ételosztás. Hamar hosszú sor alakult ki a Városháza mellett felállított sátor előtt, így gyors és gördülékeny fellépésre volt szükség a Fidelitas tagjainak részéről.
  Szerencsére köztünk volt Szabó Tiborné „Kati néni” önkormányzati képviselő is, aki már nagy tapasztalattal rendelkezik az ételosztások terén, hiszen az eddigi alkalmakon is végig jelen volt. 
Ő segítette a munkánkat tapasztalatával, rátermettségével és lelkességével. Az ízletes babgulyásból szerencsére bőségesen volt, így mindenkinek volt lehetősége repetázni is.  Ezúton is köszönjük Lambert Krisztina szociális ügyintézőnek, a Delta Polgárőrségnek, a Közterület-felügyeletnek, a Katolikus Caritas önkéntes Hölgyeinek és mindenki másnak, aki segített a Fidelitas XVII. kerületi csoportjának a december 22-i étel- és ajándékosztás lebonyolításában.

Reméljük tudtunk segíteni és ajándékainkkal, meleg ételünkkel sok gyermeknek és felnőttnek tehettük szebbé a karácsonyt.