Hírek
 A Fidelitas kerületi csoportjának tagjai idén ismét sok rászoruló családnak kívánják szebbé tenni a karácsonyt. november 28-a és december 18-a között tartó időszakban kerületünk bármely általános és középiskolájában elhelyezhetőek a cipősdobozok. A cipősdobozokba kérjük semmilyen élelmiszert ne tegyenek bele. Ha mégis élelmiszert szeretnének küldeni (legyen szó tartós vagy rövid lejáratú élelmiszerről) kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben és megadjuk az adomány elhelyezésének pontos helyét.

A Fidelitas nem csupán a rászoruló családok gyermekeire gondol. A korábbi évhez hasonlóan idén is meghirdettük az év legadakozóbb iskolája díjat. A verseny lényege, hogy amelyik iskola a legtöbb cipősdobozt gyűjti össze, az nyeri el "a 2012-es év legadakozóbb iskolája" díjat, ami mellé természetesen a tanulók számára hasznos ajándékokat is biztosítunk.

A tavalyi évben összesen 658db gyönyörűen becsomagolt és kedves üzenettel ellátott cipősdobozt kaptunk. Őszintén reméljük, hogy ez a rekordnak mondható szám idén megdől és még ennél is több adományt fogunk tudni összegyűjteni.

A program részleteivel kapcsolatban kérjük írjon e-mailt a rakosmente@budapest.fidelitas.hu e-mail címre, vagy hívjon minket telefonon.

Elérhetőségek:

Asztalos Dávid - elnök - 30/654-53-95
Barkó Ivett - program koordinátor - 70/359-49-49