Hírek

 Látogass el Te is a világhírű bécsi adventi vásárra családoddal vagy barátaiddal és tölts el egy felejthetetlen hétvégét Ausztria pompásan feldíszített fővárosában.

 A programról röviden:

 1. nap: indulás Budapest, I. kerület, Koronaőr köz, 2012. december 15-én reggel 07:00-kor.

Találkozó: 06:45

Rövid pihenőket követően érkezés a szállodába, majd a szobák elfoglalása következik. Ajánlott program aznap estére a város csodás fényeinek megtekintése, vásárlátogatás puncs és forróborozással egybekötve, valamint Bécs bármely Christmas Partyján egy fergetegeset bulizni. Az önálló városnézéshez mindenki számára biztosítunk térképet a belvárosról. Szállodánk a városközpontban, a Mariahilfer Straße közelében található, így 5-10 perces sétával megközelíthető az ország leghíresebb bevásárló utcája.

 2. nap: a bőséges svédasztalos reggelit követően az autóbuszok elszállítanak igény szerint mindenkit a Schönbrunni kastélyhoz, ahol a csoportos jegyek megvásárlását követően kastélylátogatásra is van lehetőség. (A belépőjegyek nincsenek benne az árban, de kedvező csoportjegyet tudunk vásárolni!)

 A kastélylátogatást követően lehetőség van még önálló városnézésre, vagy visszatérni a vásárokba és megvenni azokat a termékeket, amik előző nap kimaradtak. A programokon egyik nap sem kötelező részt venni, de az indulási-érkezési időpontok betartása kötelező! Indulás Magyarországra délután 4-5 óra körül, érkezés Budapestre 20:00-kor.

 

Időpont: 2012. december 15-16. (szombat-vasárnap)

Az ár mindösszesen 6500Ft + 20€ (két személyes szoba korlátozott számban igényelhető: +10€/fő)

 Amit tartalmaz: teljes utazási költség, szállodai költségek, svédasztalos reggeli, regisztrációs díj

 

Jelentkezési és befizetési határidő: 2012. november 25.

 Jelentkezz időben, hogy beleférj a csapatba, ugyanis a létszámlimit 180fő!!!

 

Elérhetőségek és információ:

 becsadvent2012@gmail.com

 +36-30-654-53-95

+36-70-359-49-49